Know-how - kutatás - innováció 1971 óta

Az UNIVER az ipari automatizáláshoz az alkatrészek széles és teljes választékát kínálja. Az milánói székhelyű UNIVER 1971 óta a kutatás, a know-how és az innováció szinonimája, amelyet vásárlóink egyértelműen megtapasztalhatnak alkatrészeinkben. Minden egyes terméket eredeti és innovatív termelési és műszaki megoldások jellemeznek, amelyek egyedivé, valamint a nemzetközi szabványoknak megfelelővé teszik. Az eredetiség, a magas minőség, a megbízhatóság és a hosszú élettartam az UNIVER termékek kulcsfontosságú tényezői.

 

R&D: Az UNIVER dobogó szíve

Az UNIVER központja Milánóban (Olaszország) található, ahol képzett mérnökeinkből álló csapatunk eredeti innovatív termékeket tanulmányoz, tervez és fejleszt. Az UNIVER innovatív hozzáállását az 50 éves tevékenysége során szerzett több mint 150 szabadalom tanúsítja. A hengerek, szelepek, szorító egységek és elektromos megoldások valójában mélyreható és értékes szakértelem eredményei.

 

Elektronikai Divízió: A hozzáadott érték adja a különbséget

Az UNIVER Electronic Division transzverzálisan támogatja az összes üzleti egységet, az UNIVER termékekbe integrált elektromos és elektronikus eszközök tanulmányozását, tervezését és gyártását. Az elektronikus érzékelők, a moduláris terepibusz-rendszerek, a firmware, a nyomtatott áramköri kártyák és az elektromos alkatrészekhez szükséges tápegységek teljesen sajá tervezésűek, hogy eredeti és naprakész megoldásokat kínáljanak a változó piaci igényeknek megfelelően. Elektronikai részlegünk is kulcsszerepet játszott az UNIVER Ipar 4.0 felé történő fejlődésében, az IO-Link-kompatibilis termékek és eszközök fejlesztésével, amelyek lehetővé teszik a távdiagnosztikát.