ES05 – egyszerű megoldás az elemi pneumatikára

Az ötlettől a megvalósításig: Az ES05 a piacon előremutató, egyedileg konfigurálható szeleprendszer, melyet az AVENTICS a felmerülő vevői igényre pár hónap alatt alkotott meg. Vásároljon komplett rendszert vagy építse meg sajátját!

 

1. Opció – Összeszerelt szelepsziget

A felhasználók pár lépésben online konfigurálhatják az egyedi szeleprendszerüket. Ezen konfigurációs eszköz segítségével hozzájuthatunk minden szükséges dokumentációhoz, a cserealkat részek listájához, 3D modellekhez, működési leíráshoz, a rendszer bővítéséhez szükséges összeszerelési utasításhoz. A konfigurátor ad egy egyedi cikkszámot, melyet azonnal használ­ hatunk a szeleprendszerünk megrendelésekor. Ezt követően néhány napon belül megérkezik az azonnal installálható, előre letesztelt termék.

2. opció – Építse meg saját szeleprendszerét!

Az ES05 egy olyan moduláris szeleprendszer, mely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy saját konfigurációkat hozzanak létre, és néhány lépésben összeállítsák azt egyszerűen összeszerelhető komponensekből egyetlen szerszám segítségével előre definiált nyomatékon rögzítve. Minden egyes komponens különböző, így szereléskor nem lehetséges összecserélni őket. A végső ellenőrzés rendkívül egyszerű, köszönhetően a Tesztegységnek, amely tartalmazza a megfelelő szerszámot és teszt instrukciót, és ezzel minden szükséges ellenőrzés elvégezhető.

AVENTICS ES05: Ez ilyen egyszerű!

A választás az Öné

Amennyiben terepbusz vagy multipole kapcsolatot szeretne használni a szelepszigetnél, ezen lehetőségek az alaplapba vannak integrálva. Alternatívaként a hagyományos kábelezés is lehetséges. Ha szükséges, akkor a szelep mágnesét egy későbbi variációnál is használhatja.

Új koncepció

A szelepek többségénél a belső vezérlő szelepek a szeleptestbe vannak integrálva, ezzel szemben az ES05-nél ezek az alaplapban helyezkednek el. Ennek köszönhetően akár még később is könnyen és költséghatékonyan tudjuk állítani a szelepfunkciót. Válasszon alaplapot az Ön igényei szerint: egy rugalmas megoldást, ami minden funkciót kielégít vagy egy költséghatékonyabb egyoldali működésű szelepet. A rugalmas kialakításnak köszönhetően a szelepek készen állnak bármilyen alkalmazásra további anyagi ráfordítás nélkül.

 

ES05 – A nélkülözhetetlen szelepsziget

Az ES05 szeleprendszert a standard pneumatikus alkalmazások és az ipari automatizálás számára fejlesztettük ki. Egyszerű, rugalmas és hatékony az alkalmazása.

 

Egyszerű összeszerelés

A moduláris koncepciónak, a kevés alkatrésznek és az egyszerszámos összeszerelésnek köszönhetően jelentős az időmegtakarítás. Az egyszerű konstrukcióból fakadóan a rendszer saját kezűleg történő összeszerelésekor sem fordulhat elő hiba.

Nagyfokú rugalmasság

Az ES05 megengedi az egyéni konfigurációt, az elektromos csatlakozások számos variációja lehetővé teszi az egyszerű módosítást és rendszer bővítést. Bármikor módosíthatjuk a konstrukciót: a konfigurációs lépések utolsó pillanataiban, vagy akár a telepítés után is.

Egyszerű konfiguráció

A konfigurátor programunk segítségével egyszerűen össze lehet állítani egy konstrukciót, majd azt bármikor meg is lehet rendelni. A hozzá tartozó dokumentációval együtt ingyenesen letölthető.

Magas minőség

Széleskörű és nagy tapasztalatra alapozva készült ez a költségorientált termék, melynek minden előnyét élvezheti.

Alacsony készlet szükséglet

Minimális mennyiségű alkatrészből sokféle szelepsziget építhető, ezáltal csökkenthető a raktárkészlet.

 

Termék-, és árinformáció, műszaki támogatás:

 

ELKE Kft. - Nyíregyháza

Iroda: Kótaji út 62.; Szaküzlet: Kállói út 12/C

Telefon: +36 42 451 601, +36 42 596 300;

E-mail: elkekft@elke.hu, bolt@elke.hu

Honlap: www.elke.hu